Metka Kööri laulaa ja laulattaa

0
Metka Kööri laulattaa yleisöllä yhteislauluina Baddingiä ja Monosta.

Somerolainen viihdekuoro Metka Kööri laulaa Suviheinäviikolla rakkaudesta, kun se ottaa uusiksi huhtikuuksi valmistamansa Metkaa Rakkautta -konsertin. Rakkauslaulut soivat sunnuntaina 7. heinäkuuta kello 18 Someron seurakuntakeskuksessa, jossa kuullaan monipuolisia kappaleita eri vuosikymmeniltä.

Kuorosovitukset on tehnyt Metkaa Kööriä konsertissa johtava Olli Salomäenpää . Kuorokappaleiden lomassa kuullaan myös sooloja ja duettoja. Metkaa Kööriä säestävät salolaiset Antti Vainio (kitara) ja Tuomas Virtanen (harmonikka).

Metka Kööri laulattaa yleisöllä yhteislauluina Baddingiä ja Monosta Lennä laulu meidän landelle -tapahtumissa, joita kuoro järjestää nyt kymmenettä kesää. Maanantaina 1. heinäkuuta lauletaan yhdessä Kaskiston Koulumäellä ja torstaina 4. kesäkuuta Hovimäen leirintäalueella. Iltaseitsemältä alkavia lauluja säestää Antti Vainio.

– Luvassa on takuuvarmoja hittejä, mutta myös muutamia vähemmän kuultuja kappaleita, jotka ansaitsevat saada huomiota kuten Monosen kaunis tango Yö akkunan takana ja kepeä foxi Kenties kerran sekä Baddingiltä Hämärän prinsessa ja Enkelinkasvot, kertoo Metkan Köörin puheenjohtaja Hellevi Kellokumpu .