Mies paiskasi naisen katuun Salon keskustassa

0

Salolainen mies pahoinpiteli salolaisen naisen Salonjoen rannassa torin kohdalla perjantai-iltana vähän ennen seitsemää.

Seurue oli viettämässä aikaa jokirannassa, ja silminnäkijöiden mukaan yksi seurueen miehistä käyttäytyi jostain syystä aggressiivisesti muita seurueessa olleita kohtaan. Mies oli varustautunut pölynimurin putkella, ja kun seurueeseen kuulunut nainen sai putken haltuunsa, mies tarttui naista kaulasta ja paiskasi hänet maahan niin voimakkaasti, että nainen menetti hetkeksi tajuntansa. Nainen vietiin ambulanssilla sairaalaan.

Välikohtauksen osapuolet ovat paikalliselle poliisille tuttuja monista asiayhteyksistä. Yhtä lukuun ottamatta kaikki seurueessa olleet henkilöt olivat tapahtumahetkellä alkoholin vaikutuksen alaisina.