Kaatokännissä autolla metsään – pelastajat joutuivat leikkaaman katon pois

0

Sauvossa ajeli rattijuoppo 2,32 promillen humalassa varhain maanantaiaamuna. Rattijuoppo jäi kiinni, kun poliisille ilmoitettiin kello 5.26 Sauvossa Osmalahdentiellä tapahtuneesta liikennevahingosta.

Tapahtumapaikalla poliisille selvisi, että noin 60-vuotias mies oli kuljettanut henkilöautoa Osmalahdentietä pitkin rannan suunnasta. Auto oli ajautunut tien oikealla puolella olevaan ojaan ja ojanpohjan kautta lähtenyt ”lentoon” metsään tien oikealle puolelle. Auto oli päätynyt oikealle kyljelleen. Kuljettaja saatiin pois autosta pelastuslaitoksen pelastajien sahattua katon pois.

Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Vuonna 1985 syntynyt mies puolestaan ajeli kaatokännissä Paimiossa sunnuntai-iltana. Poliisille ilmoitettiin kello 20.20 aikaan epäillystä rattijuoposta Paimiossa Asematiellä. Ohikulkija oli tehnyt havainnon, että selvästi päihtynyt mies lähtee autolla liikenteeseen.

Poliisipartio tavoitti heille ilmoitetun henkilöauton ja sen kuljettajaksi epäillyn miehen lopulta Paimion Tammisillan huoltamon pihasta. Kuljettaja puhalsi seulonta-alkometriin 3,03 promillea, joten häntä on syytä epäillä törkeästä rattijuopumuksesta ja sen lisäksi kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.