Pyhäjärvellä 46-vuotias nainen kuoli liikenneonnettomuudessa – auto pyöri ympäri ajauduttuaan ojaan

0

Pohjois-Pohjanmaalla Pyhäjärvellä 46-vuotias nainen kuoli liikenneonnettomuudessa perjantaina iltapäivällä, kertoo poliisi. Nainen oli ajanut henkilöautolla Pyhäjärven suunnalta Emolahdentietä pitkin ja ajautunut suoralla tien oikealle puolelle ojaan, jossa auto oli pyörinyt ympäri jääden pyörilleen. Onnettomuus tapahtui noin kello 16.
Naista yritettiin elvyttää, mutta hän kuoli tapahtumapaikalle.
Poliisin mukaan alkoholilla ei ollut osuutta asiaan. Poliisi tutkii asiaa liikenneturvallisuuden vaarantamisena ja kuolemansyyn tutkintana.
Ilmoituksen onnettomuudesta teki toinen autoilija, jonka nainen oli ohittanut. Keliolosuhteet olivat poliisin mukaan onnettomuushetkellä hyvät. Tieosuudella oli 80 kilometrin tuntinopeusrajoitus, mutta poliisi ei vielä osaa sanoa, ajoiko nainen ylinopeutta.

STT

Kuvat: