Sitkeä rattijuoppo piinasi poliisia ympäri Saloa

0

Poliisi sai Teijolta hätäkeskuksen kautta tulleen vinkin mahdollisesta rattijuoposta, joka oli pysäköinyt autonsa paikallisen kaupan pihaan. Mieshenkilö oli juhannusaaton alkuiltana yrittänyt jatkaa matkaansa kaupan pihalta, mutta sivulliset estivät hänen pääsynsä takaisin auton rattiin.
Poliisin saapuessa paikalle mies puhalsi alkometriin 2,3 promillen lukemat, jonka lisäksi häneltä puuttui myös voimassa oleva ajokortti. Mies otettiin kiinni ja hänet toimitettiin Salon poliisiasemalle.
Samainen mies jäi vielä lauantaina putkasta päästyään kiinni kortitta ajosta Salon keskustassa. Vihtiläistä noin 45-vuotiasta mieshenkilöä epäillään näin ollen törkeästä rattijuopumuksesta sekä kaksinkertaisesta kulkuneuvon kuljettamisesta ilman oikeutta.