Humalainen mopoilija törttöili Salon keskustassa

0
Kuva: TS-arkisto/Marika Lempää

Humalainen ja ilman kypärää ajanut mopoilija toilaili Salon keskustassa sunnuntaina aamuyöstä. Poliisi havaitsi aamukolmelta mopoilijan ajavan Horninkatua kohti kauppatoria. Mopoilijalla ei ollut kypärää. Hänellä oli kyydissään matkustaja. Partio tavoitti mopoilijan ja pysäytti hänet kauppakeskus Plazan eteen Vilhonkadulle. Ennen pysäytystä mopoilija oli ajanut kevyen liikenteen väylää.

Mopoa kuljetti 18-vuotias salolainen nuorimies. Poliisi teki kuljettajalle seulonta-alkometrikokeen, jonka tulos oli 1,45 promillea. Poliisiasemalla tehdyn tarkkuusalkometrikokeen tulos oli likipitäen sama kuin hetkeä aiemmin tehdyn seulonta-alkometrikokeen. Poliisi epäilee miestä törkeästä rattijuopumuksesta sekä kahdesta liikennerikkomuksesta.

Mopon matkustajalla oli kypärä, eikä poliisi epäile häntä asiassa rikoksesta.