Espresso House aloitti toimintansa Salossa – Katso videolta avajaispäivän tunnelmia

0
Kahvilapäällikkö Sarianna Vennonen (oik.) on kahvilan ovella vastassa toivottamassa asiakkaat tervetulleiksi. Kuvan taustalla hymyilee Espresso Housen aluepäällikkö Hanna Kuisma. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

Espresso Housen avajaispäivä alkoi torstaina jo aikaisin aamulla, kun kahvila tarjosi asiakkailleen ilmaisen aamupalan. Uusi kahvila sijaitsee Kauppakeskus Plazan katutasolla.

– Nyt emme ole enää pysyneet kartalla siitä, kuinka monta ihmistä on tullut aamupalalle, Espresso Housen aluepäällikkö Hanna Kuisma kertoo torstaiaamuna kahdeksan jälkeen.

Tilaisuuteen ilmoittautui etukäteen jopa 600 henkilöä. Kahvilapäällikkö Sarianna Vennonen seisoo heitä vastassa kahvilan oven läheisyydessä ja toivottaa saapuvat vieraat tervetulleiksi. Kun kahvila avasi ovensa aamuseitsemältä, ihmisiä oli aivan jonoksi asti. Sen jälkeen ihmisiä on virrannut paikalle niin paljon, että heidän määrästään on ollut mahdotonta pitää kirjaa.

Aamupalatarjonta oli monipuolinen. Kahvin lisäksi tarjolla oli myös täytettyjä leipiä, smoothieta ja makeampia herkkuja.

Aamupalasta nauttineet Emmi Alanto ja Milla Takamaa kertovat, että ruoka oli heidän mielestään hyvää.

– Hyvä paikka ja ystävällistä henkilökuntaa, he lisäävät.

Myös Nina Pölönen kehuu Espresso Housen asiakaspalvelua.

– Tulin tänne varta vasten aamupalan takia, minulla ei ole muita menoja tänään.
Ruoasta hän ei vielä voi kertoa mielipidettään, sillä hän on vasta saapunut paikalle eikä vielä ehtinyt syödä.

Katso videolta, miltä Espresso Housessa näytti avajaispäivän aamuna.

Avajaispäivän hulinat jatkuvat illalla kello yhteentoista asti, kun Espresso House järjestää omat iltatorijatkonsa. Jatkot alkavat kello 20, jolloin Rock-Criminals duo aloittaa esiintymisensä kahvilan tiloissa.

Kahvilaan on sisäänkäynti myös kadun puolelta, mikä mahdollistaa sen, että Espresso House voi olla auki koko kauppakeskusta pidempään.

– Olen itsekin kaivannut Saloon paikkaa, johon voi sunnuntaisinkin mennä nauttimaan kahvista tai vaikka tekemään töitä, Kuisma sanoo.

Kuisma kiittelee Kauppakeskus Plazaa siitä, että Espresso House sai avajaispäivän ajaksi levittää pöytiä myös käytävän puolelle. Hän myös kertoo olevansa hyvin iloinen Espresso Housen sijainnista.

Kuisma toivoo, että kahvila vilkastaisi kauppakeskuksen elämää ja vaikuttaisi positiivisella tavalla myös muihin alueen yrityksiin.​

Espresso Housen viereinen liiketila on tällä hetkellä tyhjillään, ja Kuisma toivookin, että joku yritys päättäisi ottaa liiketilan käyttöönsä.

– Haluaisimme ehdottomasti naapureita!

 

Emmi Alanto (vas.) ja Milla Takamaa tulivat paikalle varta vasten aamupalan takia. Ruoka täytti kaksikon odotukset. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo
Nina Pölönen kehuu Espresso Housen asiakaspalvelua. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo