Oikaisuja

0

Kuusjoen koulukyydeistä (SSS 14.8.) kertoneessa jutussa oli virheitä. Vainion Liikenne hoitaa vain osaa koulukuljetuksista. Bussia, johon koululaiset virheellisesti menivät, hoitaa toinen liikennöitsijä. Kun Vainion Liikenteen pikkubussin kuljettaja huomasi, ettei lapsia tullut vaihtokyytiin heidän Somerolle menevästä bussistaan, hän otti yhteyttä ajojärjestelijään. Vainion Liikenne lähetti pikkubussin etsimään lapsia. Heidät löydettiin ja kuljetettiin koteihinsa. Kävelemään lähteneiden lasten ei olisi pitänytkään vaihtaa pikkubussiin, vaan jäädä pois Somerolle menevän bussin kyydistä omissa tienhaaroissaan.

Salolaiskuoro Letician nuoret voittivat kuorolaulun EM-kilpailussa pop-sarjassa kultamitalin, eivät hopeaa (SSS 14.8. printtilehti). Kuoro tuli pop-sarjassa pisteissä laskettuna toiseksi, mutta sarjassa jaettiin kultamitalit kahdelle parhaalle kuorolle.