Päällystystyöt alkavat Someron ja Perttelin välillä

0

Kantatie 52 saa uuden päällysteen Someron ja Perttelin väliselle osuudelle. Tietyöt alkavat maanantaina 26. elokuuta, ja tietä päällystetään noin 21 kilometrin matkalta.

Tietöistä koituu haittaa liikenteelle. Tie on päällystettävällä osuudella kaksikaistainen, ja liikenne pysäytetään kummastakin suunnasta vuorotellen.

Työmaan kohdalla on myös alennettu nopeusrajoitusta, Varsinais-Suomen ely-keskus kertoo tiedotteessaan. Päällystystöitä tehdään päivä- ja ilta-aikaan, ja ne kestävät noin kaksi viikkoa. Ely-keskuksen mukaan tielläliikkujien on syytä varautua liikenteen hidastumiseen tietyömaan läheisyydessä sekä liikenteen hetkelliseen pysäyttämiseen.

Nopeusrajoitukset palautetaan ennalleen vasta, kun tiemerkinnät on maalattu eli noin viikko päällystystöiden jälkeen. Mahdollinen sade voi sotkea aikataulun, sillä päällystystöitä ei voida tehdä kovalla sateella, ely muistuttaa. Sade voi myös viivästyttää tiemerkintöjen tekemistä, sillä tiemerkintöjä voidaan maalata ainoastaan kuivalla kelillä.