Selkävaivoista toipunut Tiger Woods pelaa selkä seinää vasten

0

Viime viikolla golfin miesten Yhdysvaltain ammattilaiskiertueen kilpailun selkävaivojen takia keskeyttänyt Tiger Woods palasi tällä viikolla pelikentille Medinahin turnauksessa. Selkä ei enää vaivannut, mutta avauskierroksen jälkeen 15-kertainen major-voittaja pelaa selkä seinää vasten.
Woodsin paikka kiertueen päätöskilpailuun on vaakalaudalla. Medinahissa hänen pitäisi sijoittua kärkikymmenikön lähelle noustakseen kokonaiskilpailussa ensi viikon päätöskilpailuun etenevien 30 parhaan pelaajan joukkoon. Avauskierroksen jälkeen Woods on sijalla 50, kuusi lyöntiä kärkeä perässä.
– En tuntenut kireyttä selässä, se oli positiivista. Tein virheitä viheriön ympärillä ja tarvitsen vain lisää toistoja, Woods sanoi.
Woods voitti kiertueen päätöskilpailun viime vuonna.

STT

Kuvat: