Teijun Keittiö ”kokkasi” SM-hopeaa

0
Aatu Kivimäki ja Riku Laine (edessä) hikoilevat alkavalla korisliigakaudellakin Vilppaassa.

Miesten korisliigakauden alku odottaa vielä lähes puolentoista kuukauden päässä, mutta Saloon tuli SM-tason menestystä jo viikonloppuna. Olympialajina ensi vuonna Tokiossa debytoivassa 3×3-koripallossa ratkottiin Suomen mestaruuden toista kertaa, ja miesten SM-hopealle ylsi Teijun Keittiö.

Salon Vilppaassa ensi kaudellakin jatkavat Aatu Kivimäki ja Riku Laine sekä Vilppaassa pelanneet Topias Kuukkanen ja Miikka Luosmaa ovat tykästyneet paikalliseen ruokapalveluun. Kyseiset pelaajat muodostivat hopeajoukkueen. ”Heittäjät heittävät, keittäjät keittävät” -teeman mukainen suoritus siis.

TAT Ballzy -niminen yhdistelmä päihitti Espoossa pelatun turnauksen loppuottelussa Teijun Keittiön pistein 14–12. Teiju nousi lopussa Kivimäen kahdella onnistuneella kaukoheitolla lähelle, muttei aivan rinnalle asti.

Lopputurnauksessa oli mukana myös Team Passeliauto, jonka muodostivat nuoret salolaiset Aleksi Bragge, Niko Huoponen, Kasperi Näreharju ja Patrik Poutiainen.