Venevarkaat pahoinpitelivät ja heittivät miehen mereen Vuohensaaressa – Poliisi neuvoo tarkistamaan veneet

0

Vuohensaaressa pahoinpideltiin mies perjantaina aamuyöllä.

Poliisi lähti paikalle saatuaan vihjeen mahdollisista venevarkaista. Poliisien tullessa Vuohensaareen he löysivät pahoinpidellyn inkoolaismiehen, joka oli työnnetty mereen.

Inkoolaismies kertoi olleensa tarkistamassa rannassa tilannetta havaittuaan venelaiturilla liikettä.

Paikalla olleet kaksi miestä oli käynyt inkoolaisen kimppuun. Poliisin selvittäessä tapahtumia partio huomasi yhden laiturissa olleen veneen palavan. Pelastuslaitoksen saapuessa paikalle vene oli jo ehtinyt vaurioitua pahoin. Vene painui pohjaan.

Poliisi tavoitti paikalta lähteneet miehet lyhyen etsinnän jälkeen poliisikoiran avulla. Raisiosta olleet miehet on pidätetty.

Ilmeisesti pidätetyt miehet olivat varastaneet palaneen veneen Salon keskustasta ja Vuohensaaressa sytyttäneet sen tahallaan tuleen. Tutkinnassa kävi myös ilmi, että tapahtumapaikan lähellä oli yritetty varastaa toinenkin vene.

Poliisi pitää mahdollisena, että kyseinen raisiolaiskaksikko on saattanut tunkeutua tapahtumayönä useampaankin veneeseen Salonjoen alueella ja kehottaa veneenhaltijoita tarkistamaan veneensä.

Toisen pidätetyistä epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn myös tapahtumia edeltäneenä iltana Salon keskustassa Horninkadulla. Salolaismies oli pysäköinyt autoaan, kun mieshenkilö oli heittänyt oluttölkin autoa kohti ja käynyt kiinni salolaismieheen.

Uhrin kuvailun perusteella tekijäksi on ilmennyt toinen Vuohensaaressa tavatuista raisiolaismiehistä.