Anna Czakan valittiin LP Viestin kapteeniksi

0
Anna Czakan pelasi viimeiset viikot Suomen maajoukkueen mukana EM-kisoissa.

Lentopallon naisten Mestaruusliigan hallitsevan mestarin LP Viestin uusi kapteeni on Anna Czakan. Keskitorjuja Czakan on noussut paitsi LP Viestin avainpelaajaksi, myös Suomen maajoukkueeseen. Czakan edusti elokuussa Suomea EM-kisoissa Turkin Ankarassa.

Salon Viestin kasvatti aloittaa nyt viidennen kautensa LP Viestissä. Viime kaudella Czakan oli varakapteeni ja uransa kesällä päättänyt Hillaelina Hämäläinen kapteeni.

Täksi kaudeksi varakapteeneiksi valittiin kuudennen kautensa LP Viestissä aloittava ukrainalaispassari Viktoriia Tuchashvili sekä vasta muutaman viikon Salossa ollut amerikkalaiskeskitorjuja Kayla Haneline.

Valinnan tekivät LP Viestin pelaajat ja valmennusjohto viime viikonlopun kauden avaustapahtuman yhteydessä.

LP Viesti järjestää viikonloppuna perinteisen kauden avaavan OP-Lounaismaa-turnauksen, johon osallistuvat kotijoukkueen lisäksi Mestaruusliigan mitalisuosikit LP-Vampula ja LP Kangasala sekä Ruotsin liigan Sollentuna.

LP Viestin kausi Mestaruusliigassa alkaa perjantaina 27. syyskuuta kotiottelulla LP Kangasalaa vastaan.

Päivitetty kello 17.10: Hämeenlinna ja Örebro eivät osallistu OP-Lounaismaa-turnaukseen.