Lounean kuituliittymien määrä kasvaa

0
Lounean kuituliittymien määrä kasvaa.

Lounean kytkettyjen valokuituliittymien määrä on kasvanut neljänneksellä vuoden aikana. Tuoreen osavuosikatsauksen mukaan kytkettyjä liittymiä oli kesäkuussa 33 700, kun vuotta aikaisemmin määrä oli 26 900.

– Uusia valokuituliittymiä asennettiin tavoitteemme mukaisesti. Valokuituverkkomme käyttöaste paranee jatkuvasti, ja tavoitteemme vuodenvaihteeseen mennessä on 54 prosenttia, toimitusjohtaja Veli-Matti Viitanen toteaa Lounean osavuosikatsauksessa.

Lounean tammi–kesäkuun vertailukelpoinen liikevaihto pysyi viime vuoden tasolla 15,6 miljoonassa eurossa. Vertailukelpoinen tulos ennen veroja oli 2,2 miljoonaa euroa, kun se viime vuonna oli 2,1 miljoonaa euroa. Vertailukelpoisissa luvuissa Jimm´s PC Storen viimevuotisen myynnin vaikutus on puhdistettu.

Lounea odottaa loppuvuoden tuloksen pysyvän hyvällä tasolla.

– Tulokseen vaikuttaa merkittävästi uusien kuituliittymien käyttöönottoprojektien toteutuminen tälle vuodelle, osavuosikatsauksessa todetaan.