Salo hankkii kuntosaleille uusia laitteita

4

Salon kaupunki hankkii uusia kuntosalilaitteita Halikon, Kiskon, Kuusjoen, Muurlan, Ollikkalan, Perniön, Perttelin ja Suomusjärven saleille.

Hankittavista laitteista osa on puuttunut saleilta kokonaan, ja niitä hankitaan käyttäjien toiveesta. Lisäksi saleilla uusitaan vanhoja rikkinäisiä laitteita. Uudet on valittu siten, että ne sopivat aiempaa paremmin eri-ikäisten käyttäjien tarpeisiin.

Esimerkiksi Suomusjärven ja Kuusjoen kuntosaleille hankitaan istuttavat jalkaprässit. Niiden käyttö on ikäihmisille nykyisiä helpompaa, koska prässiin ei tarvitse nostella isoja painokiekkoja. Suomusjärvelle hankitaan myös pieniä 2–20 kilon käsipainoja.

Perniön kuntosalilta poistetaan kyykkyhäkki. Sen tilalle tulee Smith-laite, jossa voi tehdä turvallisesti useita erilaisia liikkeitä.

Muurlan ja Perttelin saleille hankitaan isoja 22–34 kilon käsipainoja, joita käyttäjät ovat toivoneet. Perttelissä uusitaan myös alatalja.

Saleilla uusitaan lisäksi rikkoutuneita kuntopyöriä.

Kuntosalilaitteiden päivitys tehdään loppusyksyn aikana. Hankinta maksaa kaikkiaan vajaat 36 000 euroa.

Vapaa-aikapalveluiden johtaja Hilpi Tanska on päättänyt valita kuntosalilaitteiden toimittajaksi HealthVisor Oy:n.

Marko

Ollikkalassa on jo aivan liikaa kaiken maailman härpättimiä, ei siellä mahdu kohta sekaan. Ja kummallista säästämistä, hankitaan kalliita laitteita ja toisella kädellä nostetaan salimaksuja.

Onko se liikuntatoimiston budjetti käytettävä joka vuosi viimeistä senttiä myöten, että kulut säilyvät kovina taas seuraavaan budjettiin saakka?

Tintti

Ja toinen asia, kuntosalien laitteet pitäisi huoltaa ja pitää kunnossa. Uimahallin kuntosalissa on kuntopyörä rempallaan, miksi näitä ei korjata.

Volkan

Olette täällä valittamassa. Menkää kaupungintalolle huutaa.

Minäitte

Toivottavasti sitten laitteilla myös käyttäjiä. Meinaan vaan et aika vähän näkee uusia naamoja salilla. Ainakin täällä Kuusjoella.