Salon Taiteiden Yä oli jälleen menestys

0
Helsingintien tapahtuma-alueella riitti väkeä koko illan. Kuva: SSS/Helka Pyykkönen

Salon Taiteiden Yä sai liikkeelle vähintään yhtä paljon ihmisiä kuin viime vuonna. Esimerkiksi Taidemuseo Veturitallissa kävi torstai-illan aikana 1 115 vierailijaa, ja torilla olleessa kirjastoautossa kävijöitä oli 1 100. Kaupungintalolla oli noin 700 vierailijaa.

Sade kiusasi tapahtumaa vähemmän kuin odotettiin, vain parin kuuron verran. Väkeä oli siis runsaasti myös ulkona, esimerkiksi Helsingintien tapahtuma-alueella, missä oli mukana myös Salon Seudun Sanomat.

Salkkarin teltalla ratkaistiin illan aikana Taidetta Salkkarista -kisan voittaja. Kilpailuun lähetettiin yhteensä 15 työtä, jotka kaikki olivat esillä tapahtumassa. Kävijät saivat äänestää niistä suosikkiaan, ja yhteensä annettiin 319 ääntä. Voittaja selviää lauantain lehdessä.