Suomi kohtaa EM-lentopallon kolmannessa alkulohkopelissään Valko-Venäjän

0

Suomi kohtaa lentopalloilun EM-kisojen kolmannessa alkulohkopelissään Valko-Venäjän. Ljubljanassa kello 18.30 alkava ottelu on äärimmäisen tärkeä Suomen toiveille päästä jatkoon alkulohkosta.
Suomi on aloittanut EM-kisat voittamalla Pohjois-Makedonian ja häviämällä Slovenialle.
Valko-Venäjä on kolmatta kertaa mukana EM-kisoissa. Se ei ole voittanut EM-tasolla vielä yhtäkään ottelua. 2013 Valko-Venäjä oli kolmen tappion jälkeen 15:s ja kaksi vuotta myöhemmin kolmen tappion jälkeen 16:s. Ljubljanassa Valko-Venäjä on kahdessa ensimmäisessä ottelussaan kohdannut alkulohkon kovimmiksi arvioidut joukkueet. Se hävisi Venäjälle erin 1-3 sekä Slovenialle erin 0-3.
– He ovat parempia kuin kesällä, kun hävisimme heille Kultaisessa liigassa. He ovat saaneet joukkueeseen kaksi avainpelaajaa mukaan sen jälkeen, joten arvioin heidän olevan 25-30 prosenttia kovempia kuin silloin. Meidän tärkein tehtävämme on nyt henkinen ja fyysinen palautuminen, niin että olemme valmiina huomenna pelin alkaessa, Suomen päävalmentaja Joel Banks sanoi Slovenia-ottelun jälkeen.

STT

Kuvat: