Yksi loukkaantui vakavasti kolarissa Kruusilassa ykköstiellä, tie oli poikki Turun suuntaan

4
Moottoritien Turun suuntaan mennyt liikenne jouduttiin ohjaamaan vanhan ykköstien kautta Kruusilan littyymän kohdalla sattuneen onnettpmuuden vuoksi. Kuva: SSS/Marko Mattila

Yksi ihminen loukkaantui vakavasti kahden henkilöauton kolarissa ykköstiellä Kruusilan liittymän kohdalla lauantaina iltapäivällä. Turun suuntaan menevä ajorata jouduttiin myös sulkemaan, mutta se avattiin liikenteelle parin tunnin kuluttua onnettomuudesta, joka sattui noin kello 15.
Pelastuslaitoksen mukaan ilmeisesti vesiliirto aiheutti kolarin.
Toisessa autossa oli yksi ihminen ja toisessa kaksi, joista toinen jouduttiin ottamaan ulos leikkaamalla auton katto irti. Vakavammin loukkaantunut kuljetettiin Tyksiin.
Kun ajorata oli suljettuna onnettomuuden pelastus- ja raivaustöiden ajan, liikenne ohjattiin kulkemaan vanhaa ykköstietä pitkin.

Juttua päivitetty kello 17.43

Hanne

Ei mikään ihme että rytisee. Eilen rajut sateet ja vettä tiellä reippaanlaisesti. Vaan putoaako nopeudet ja vaikuttaako ajotapaan? No eipä juuri vaikuttanut.

Yks kuski kaatosateessa

Iltapäivän autoilijoissa oli monenlaisia kuskeja. Jopa niitä, jotka ajoivat vasenta kaistaa kaatosateessa ja ajovalojaan säästäen.

Itse ajelin 80 km/h, mutta tosiaan kaatosateessa tie lähes lainehti välillä.

Keijo K.

Asenteet muita tiellä llikkuvia kohtaan ovat todella ikävällä tasolla. Narsisteja tuntuu olevan jo lähes puolet autoilijoista.

MDI

Nämä päiväajovalot pitäisi kieltää tai edes muuttaa sellaisiksi, että niiden kanssa ei pala sisällä mittarivalot.

Nyt moni kuvittelee valojen olevan päällä, kun mittarivalot palavat, vaikka auto on takaa täysin pimeä.