Hämeenlinnan Lentopallokerhon avainpelaaja Suvi Kokkonen joutuu leikkauspöydälle

0
Suvi Kokkonen pelasi naisten EM-kilpailuissa elo-syyskuussa. (kuva: Euroopan Lentopalloliitto)

Hämeenlinnan Lentopallokerhon poissaolot alkavat näkyä vääjäämättä myös naisten Mestaruusliigan sarjataulukossa. Sen kärkeen singahti LiigaPloki, joka päihitti hämeenlinnalaiset kotisalissaan suoraan erin 3–0 (25–18, 25–17, 25–23).

Lentopallokerhon tilanne ei ole kotimaisten avainpelaajien osalta helpottamassa. Suomen maajoukkueen yleispelaaja Suvi Kokkonen joutuu nilkkaleikkaukseen. Hän kertoi asiasta Instagram-tilillään.

Nilkka on vaivannut Kokkosta viime kauden alkuvaiheista lähtien.

– Siitä asti oon taistellut, teippaillut, jumppaillut ja tehnyt kaikkeni että se paranee. Se ei tällä kertaa ollut tarpeeksi, ja edessä on leikkaus, Kokkonen kirjoittaa.

Hämeenlinnalta on sivussa myös toinen maajoukkueen yleispelaaja Emmi Riikilä. Lisäksi argentiinalaiskeskitorjuja Viktoria Tosi on ollut kahdessa ensimmäisessä ottelussaan vaikeuksissa: Pihtiputaalla tulivat erittäin vaatimattomat tehot 3/-1.

– Hyvä taistelu meiltä. Pelaamisessa on menossa välivaihe, kun kokoonpano vaihtuu loukkaantumisten takia lähes joka peliin. LiigaPloki pelasi tehokkaammin kuin me verkolla, koki Hämeenlinnan passari Katja Kylmäaho.

LiigaPloki hyökkäsi Taylor Lindbergin passaamana tasaisen laadukkaasti, varsin vähillä virheillä ja hyvillä tehoilla. Näistä osoituksena tasaiset pistesaldot: Maddie Palmer 13/+6, Yasmine Madsen 12/+5, Elizabeth Field 9/+8, Salla Karhu 9/+5 ja Alexis Conaway 8/+7.

– Hyvin pystyttiin pitämään Lentiskerhon hakkuri Oluoma Okaron hyökkäyspeli kurissa (13/+4). Uusi hakkuriroolini sujuu päivä päivältä paremmin, kommentoi LiigaPlokin Madsen seuran nettisivuilla.