Humalainen mies menehtyi traktorin ulosajossa Somerolla

0

Kaksi somerolaista miestä oli illanvietossa myöhään lauantaina. He lähtivät sieltä liikkeelle traktorilla, ilmeisenä tarkoituksenaan ajaa kotiin. Miesten käyttämä traktori oli yksipaikkainen. Siinä ei ollut kuljettajan lisäksi paikkaa matkustajalle.
Vesanojantiellä traktori jostain syystä ajautui tien vasemmalle puolelle ojaan ja kaatui lopulta vasemmalle kyljelleen. Traktorin kaatuessa toinen hytissä olleista miehistä putosi  osittain ulos. Hän jäi traktorin kaaduttua puristuksiin traktorin hytin ja maan väliin.
Pelastuslaitoksen yksikkö sai nostettua traktoria ja vedettyä miehen pois traktorin alta, mutta elvytys ei tuottanut tulosta.
Molempien miesten epäillään olleen tapahtumahetkellä alkoholin vaikutuksen alaisena. Tapaus sattui klo 23 jälkeen.

Juttu päivitetty klo 10.45.