Iloa ja virkistystä senioreille

0

Salon kaupungin vanhusneuvosto kokoaa jälleen paikalliset seniorit yhteen vuosittain pidettävään kulttuuripäivään. Salon kaupungintalolla 23. lokakuuta pidettävään tapahtumaan odotetaan arviolta 150 kävijää. Tämän vuoden teemana on iloa ja virkistystä senioreille.

Teeman mukaisesti maksuttomassa päivätapahtumassa iloitaan musiikista Salon Veteraanilaulajien toimesta. Veeruskat viihdyttävät senioireita tanssiesityksellään. Salon seudun murteista puhumassa paikalla ovat kirjastopalvelupäällikkö Jaakko Lind ja opetusneuvos Ossi Helin .

Teatteri Provinssin syksyn ohjelmistosta tulee kertomaan Seppo Suominen . Lisäksi tapahtumassa nähdään näyte musikaali Tohtori Zivagosta .

– Vanhusneuvoston esittely, avoin keskustelu ja kahvittelu kuuluvat myös oleellisesti tapahtumaan, jatkaa Salon kaupungin vanhusneuvoston puheenjohtaja Jari J. Laiho .

– Tapahtuma sijoittui ennen vanhustenviikolle, mutta tuntui, että viikko oli jo melko täynnä ohjelmaa, kommentoi Laiho tapahtuman muuttunutta ajankohtaa.

Laihon mukaan Salon kaupungintalo palvelee keskeisen sijainnin puolesta parhaiten tapahtumaan osallistuvia.

– Mietimme tapahtumapaikkaa tarkkaan. Suurin osa kävijöistä kuitenkin tulee Salon keskustan tuntumasta ja tilan piti olla myös riittävän iso, jatkaa Laiho.

Tapahtumaan on jo nyt ilmottautunut runsaasti ihmisiä.

– Jokainen päivä on vanhusten päivä. Riittää kun tulee paikalle, toteaa Laiho.

Iloa ja virkistystä senioreille, 23. lokakuuta klo 12–15.30, Salon kaupungintalo