Monitoimikeittiö Kimaran ravitsemispalveluesimies Sari Männistö (vas.) ja suurtalouskokki Kirsi Viik-Ruottu pakkaavat ruokaa laatikoihin, jotka viedään vanhustentaloihin ja kehitysvammasille. Julie Dunbabin ihmettelee keittiön suurta kokoa, laitteita ja valmistettavan ruoan valtavaa määrää.

Monitoimikeittiö Kimaran ravitsemispalveluesimies Sari Männistö (vas.) ja suurtalouskokki Kirsi Viik-Ruottu pakkaavat ruokaa laatikoihin, jotka viedään vanhustentaloihin ja kehitysvammasille. Julie Dunbabin ihmettelee keittiön suurta kokoa, laitteita ja valmistettavan ruoan valtavaa määrää.

Australialainen ruoka-asiantuntija Julie Dunbabin (vas.) seuraa, kuinka suurtalouskokki Kirsi Viik-Ruottu häämentää kalasoppaa Kimaran keittiössä.
Julie Dunbabin (vas.) saa todistaa suomalaista erikoisuutta, kun Armfeltin oppilat Niko Mannonen ja Eeva Baga annostelevat muille koululaisille päivän omenapaistos-jälkiruokaa.