Oliver soittaa Salossa perjantaina

0

Suomenkielistä rokkia ja poppia soittava Oliver esiintyy perjantaina Salon Hometownissa. Vuonna 2003 perustetun bändin tuore single Väistäkää rohkaisee voittamaan epäonnistumisen pelon.

– Meissä ihmisissä on valtavasti potentiaalia vaikka mihin, mutta harmillisen usein kuulee, miten jotain itselle erittäin tärkeää jää tekemättä ja kokematta vain siksi, että usko itseensä loppuu kesken, solisti Jari Väyliö miettii.

Bändi toivoo saavansa vahvistettua yleisöään niin, että keikan jälkeen jokainen tuntee voivansa vaikka ottaa puhelimen käteen ja soittaa sen pitkään soittamatta jääneen vaikean puhelun, jota on vältellyt.

– Toiveena on sellainen olo, että pystyy vaikka mihin ja että kaikki kyllä järjestyy.

Oliverissa soittavat Väyliön lisäksi kitaristi Peter Miinala, basisti Lasse Hietala ja rumpali Tero Kaihola.

Bändin tunnetuimpia kappaleita ovat Juoksen, Valo loistaa ja Kaduilla puhutaan. Se on julkaissut albumit Kauempaa sen tajuaa (2009), Kuolemankello (2011) ja Varjoja iholla (2013). Kahdentoista keikan Väistäkää -kiertue alkoi 11. lokakuuta Lohjalta ja päättyy 23. marraskuuta Muhokselle. (SSS)

Oliver Salon Hometownissa 25. lokakuuta.