Suosikit aiheuttivat Koskelle tappiolliset avauskaiut

0

Koskelaisilla oli odotetusti tappiollinen avauskaiku pöytätenniksen miesten mestaruussarjaan. Ennakkosuosikit onnistuivat päihittämään ilman Alex Naumia pelanneen Kaiun: PT Helsinki vei voiton lukemin 5–1 ja PT Espoo numeroin 5–2.

KoKa osasi odottaa vaikeita kohtaamisia. Joukkue kierrätti pelaajia tasaisesti, mutta voittoihin pystyi vain Riku Autio .

Anastasia Burkovan, Veikka Flemmingin ja Sam Khosravin voittosarakkeen näyttää nollaa. Autio voitti helsinkiläisiä vastaan Aleksandr Lushinin ja espoolaisia vastaan Jani Jormanaisen sekä Matias Ojalan .

– Tietysti vähän harmittaa, että joukkue ei saa pisteitä, vaikka omat ottelut menivätkin aika mukavasti. Itsellä oli jännä päivä, kun peli heitteli jonkin verran ja jokainen peli päättyi vasta viidennessä erässä. Muilla oli vielä vähän käynnistysvaikeuksia, Riku Autio kertasi.

– Seuraavalle kierrokselle kuukauden päästä Tampereelle saamme Alexin mukaan, ja silloin tilanne on aivan toinen. Kohtaamme isäntäjoukkue PT 75:n, Oulun OPT-86:n ja Espoon kakkosjoukkueen PT Tapiolan. Kyllä niitä pisteitä alkaa tippua, hän jatkoi. (SSS)