Urheilutalo kävi liian ahtaaksi – Salo Knockout Night -ammattinyrkkeilyilta siirtyi Salohalliin

0
Jarkko Putkonen ja Eva Wahlström ovat Salo Knockout Night -ammattinyrkkeilytapahtuman ehdottomat vetonaulat. Kuva: SSS/Kirsi-Maarit Venetpalo

Salon ammattinyrkkeilyilta siirtyy Urheilutalolta pienen matkan päähän Salohalliin, tiedotti tapahtumajärjestäjä keskiviikkona. Salo Knockout Night -nimellä pidettävä tapahtuma on herättänyt niin runsasta mielenkiintoa, että järjestäjät päättivät vaihtaa nyrkkeilyillan pitopaikkaa.
Salo Knockout Nightin ehdottomat vetonaulat ovat viimeisen kerran kotikaupungissaan iskevä Jarkko Putkonen sekä WBC-liiton ylemmän höyhensarjan MM-tittelinsä elokuussa säilyttänyt Eva Wahlström.
– Vaikka varsinainen lipunmyynti käynnistetäänkin vasta ensi viikolla, niin jo tässä vaiheessa voitiin havaita Urheilutalon kapasiteetin olevan liian pieni yritysmyynnin VIP-asiakkaiden palvelemiseen, tapahtumajärjestäjän FUKT ry:n Matti Paavilainen kertoi.
– Siirto Salohalliin antaa myös huomattavasti paremmat olosuhteet urheilijoille pukuhuoneiden osalta, eikä meillä tule olemaan samanlaisia ongelmia esimerkiksi dopingtestausjärjestelyjen suhteen kuin tiloiltaan rajallisemmassa Urheilutalossa.
Salo Knockout Night järjestetään lauantaina 30. marraskuuta.