Autoilija törmäsi tiistaina aamuyöllä valotolppaan Koskentiellä. Valotolppa oli kaatunut tielle.

– Vauhti oli hiljainen, eikä henkilövahinkoja tullut, sanoo tutkinnanjohtaja Kristiina Kontio Lounais-Suomen poliisilaitokselta.

Kuljettaja hälytti paikalle pelastuslaitoksen.

Tapauksen selvittelyssä kävi ilmi, että valotolppa oli katkennut aiemmin toisen ajoneuvon ajauduttua ulos tieltä ja törmättyä tolppaan. Tekijä oli poistunut paikalta, mutta tekijä selvisi toisen hälytystehtävän myötä.

Samana aamuna kuuden jälkeen poliisi hälytettiin Koskella olevalle huoltoasemalle, jossa oli käynnissä kahden naisen välinen tappelu. Poliisin päästyä paikalle toinen naisista makasi lattialla, ja hänellä oli kasvoissaan verta vuotava haava.

Tapauksen selvittelyn myötä kävi ilmi, että naiset olivat tulleet huoltoasemalle autolla, joka oli pahoin vaurioitunut. Kuskina oli toiminut huoltoasemalla tapahtuneen pahoinpitelyn uhri, joka vaikutti poliisin mukaan sekavalta. 1970-luvulla syntynyt turkulainen nainen on ajokiellossa, ja hänen epäillään syyllistyneen rattijuopumukseen, liikenneturvallisuuden vaarantamiseen ja kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta.

Pahoinpitelijä otettiin rikoksesta epäiltynä kiinni ja kuljetettiin poliisivankilaan. Pahoinpitelijä on 1970-luvulla syntynyt koskelainen nainen. Naisen epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

 

Juttua täydennetty 19.11.2019 klo 12:38