Kaiulle täyspotti, ensi viikonloppuna kotikisat Koskella

0
Riku Autio oli hyvässä pelivireessä. (kuva: SSS-arkisto/Kirsi-Maarit Venetpalo)

Alex Naumin nykytaso ja hänen merkityksensä Kosken Kaiun miesten mestaruussarjajoukkueelle näkyivät viikonlopun kierroksella. Kaiku vei kolmen pisteen voiton kaikissa kolmessa pelissä loppulukemin 5–2 ja nousi sarjataulukossa kahden pelipäivän jälkeen neljänneksi. Vastassa olivat Tampereella pelatussa turnauksessa OPT-86,PT 75 ja PT Tapiola.

Naumi oli mukana tuomassa viittä otteluvoittoa, ja ainoa tappio tuli oululaisen OTP-86:n venäläispelaajalle Vladimir Brilille. Sama viiden voiton ja yhden tappion saldo oli koskelaisista myös Riku Autiolla.

Nelinpeleissä Naumi ja Veikka Flemming veivät voiton kaikista kolmesta vastustajaparistaan. Myös vasta 14-vuotias Sam Khosravi onnistui voittamaan yhden kaksinpelin OPT:tä vastaan.

– Naumi on noussut uudelle tasolle, ja Aution kausi on alkanut mainiosti. Khosravi tekee nousua maan kovimpaan kärkeen, ja myös Flemmingin peli paranee koko ajan. Sarjaotteluissa erityisen arvokasta on se, että Koko nelikko oli kuitenkin sitä mieltä, että omassa pelissä on vielä parannettavaa, totesi joukkueen valmentaja Esko Heikkinen tiedotteessa.

Joukkue pääsee tulevana viikonloppuna kotikentälleen, kun Kosken liikuntahallilla järjestetään joukkue-SM-kilpailut.

– Pelisysteemi on hiukan erilainen kuin mestaruussarjassa, mutta koskelaiset antoivat silti myrskyvaroituksen. Mahdotonta ei ole, että Kaiku pelaa mestaruudesta, Heikkinen kirjoitti.

Kilpailutapahtumat alkavat sekä lauantaina että sunnuntaina kello 10.

Mestaruussarjassa Kaiun kotiturnauksen vuoro on vasta 9. helmikuuta. Väliin mahtuu kuitenkin perinteinen Kosken Malja -turnaus 4. ja 5. tammikuuta.