LP Viestin Hanelinella vatsalihasvamma

0
Kayla Haneline palaa kentille keskiviikkona viime kauden seuraansa vastaan.

LP Viesti joutuu hieman siipirikkoisena LP-Vampulaa vastaan pelattavaan pyhäinpäivän kotiotteluunsa naisten Mestaruusliigassa. Sivussa on kolme pelaajaa: Kayla Haneline, Milja Piesanen ja Arita Ternava.

Merkittävin poissaolija on vatsalihasvammaa poteva yhdysvaltalainen keskitorjuja Haneline. Loukkaantuminen tapahtui torstaina, ja perjantainen diagnoosi totesi poissaolon pituudeksi kahdesta kolmeen viikkoa.

20. marraskuuta tapahtuvaan Mestarien liigan avausotteluun Puolassa on aikaa hieman alle kolme viikkoa. Ensi viikon perjantaina LP Viesti pelaa Salossa kotimaan liigapelin WoVoa ja lauantaina LiigaPlokia vastaan.

LP Kangasalasta siirtynyt Haneline on ollut alkukaudella odotetusti erittäin hyvä. Hänen hyökkäysprosenttinsa (59) on koko Mestaruusliigan toiseksi paras. Edellä on vain joukkuekaveri Anna Czakan. Myös torjuntapistetilastossa Haneline kuuluu sarjan eliittiin: 22 torjuntaa oikeuttaa kolmanteen sijaan.

Loukkaantuminen avaa keskitorjujan paikan aloitusseitsikossa. Muut liigaryhmän keskitorjujat ovat Nea Haatainen ja Inka Mehtola.

Libero Piesanen ja laitapelaaja Ternava potevat puolestaan nilkkavammoja.

LP Viesti–LP-Vampula-ottelu alkaa lauantaina kello 17 Salohallissa.