Salon Erotuomarikerhon jäsen viheltää jalkapallon Eurooppa-liigan ottelun Unelmien Teatterissa

0
Mattias Gestranius tuomaroi toukokuussa Muurlassa Salon mestaruussarjan ottelun Kuusjoki–FC Barbaarit. Tämän viikon torstaina puitteet ovat aavistuksen suuremmat. (kuva: Jari Vuorio)

Salon Erotuomarikerhon jäsen Mattias Gestranius pääsee viheltämään yhdellä maailman jalkapallopyhätöistä. Gestranius on erotuomari tämän viikon torstaisessa miesten Eurooppa-liigan ottelussa Manchester United–Partizan Belgrad.

Lempinimellä Unelmien Teatteri tunnetulle Manchester Unitedin kotistadionille Old Traffordille mahtuu noin 75 000 katsojaa. United on pelannut siellä kotiottelunsa vuodesta 1910 lähtien ainoana poikkeuksena rakennustyöt, jotka seurasivat toisen maailmansodan pommituksista.

41-vuotiaan Gestraniuksen meriittilistalta löytyy esimerkiksi miesten Mestarien liigan ottelu Atletico Madrid–Monaco viime vuoden marraskuulta. Eurooppa-liigan pelejä on takana jo useampia, viimeisimpänä syyskuinen FC Baselin ja venäläisen Krasnodarin kohtaaminen Sveitsissä.

Tältä vuodelta on takana lisäksi kaksi miesten EM-karsintaottelua. Ja löytyypä myös esimerkiksi Salon Mestaruussarjassa vihellettyjä pelejä.​