Ensi tammikuussa avautuva Original Sokos Hotel Tripla tuo hotellissaan esiin suomalaisia kyliä. Mukana ovat myös Teijon ruukkikylät, jotka saavat uuteen hotelliin nimikoidun kokoushuoneen.

– Meille tämä on ilo ja kunnia. Yhteistyön ansiosta saamme hotellivieraiden tietoon kyliemme tapahtumia sekä tuotteita ja palveluja. Yhdessä alueemme matkailuyrittäjien kanssa mietimme, mitä ruukkikylien tuotteita esimerkiksi esittelemme nimikkohuoneemme vitriinissä ja mitä tapahtumia nostamme esiin hotellin ilmoitustaululla, sanoo Teijon alueen kyläyhdistyksen puheenjohtaja Marja-Sisko Ranta Original Sokos Hotel Triplan tiedotteessa.

Yhidistys edustaa Teijon, Kirjakkalan, Mathildedalin ja Mutaisen kyliä.

Kaikkiaan hotellissa esittäytyy 11 kylää. Teijon alueen lisäksi mukana ovat Alpua, Eskola, Fiskars, Jakokoski, Kaivola, Kumpula, Rämsöö, Tiutinen, Vuolenkoski ja Vuotso.

– Olen aina ihaillut maamme uniikkia kyläkulttuuria. Suomessa osataan tehdä asioita omaperäisesti yhdessä, mikä ansaitsee tulla nähdyksi. Siksi hotellissamme kylät saavat mahdollisuuden loistaa niin kotimaisten kuin kansainvälistenkin vieraiden edessä, sanoo hotellinjohtaja Hanna Riihimäki hotellin tiedotteessa.

Original Sokos Hotel Tripla avautuu tammikuun puolivälissä. Hotellissa on 14 kerrosta, 430 huonetta ja 13 kokous- ja juhlatilaa.