Pitkän linjan gospelmuusikko, kitaristi Jaakko Löytty konsertoi Kuusjoen kirkossa lauantaina yhdessä salolaisen Selloduo Varosen eli Anna-Maaria ja Olli Varosen kanssa.

Konsertin ohjelmistossa on Löytyn uusia joululauluja sekä uusia sovituksia vanhoista. Kolmikon yhteisesitysten lisäksi kuullaan myös Anna-Maaria Varosen selloduolle tekemiä sovituksia tutuista joululauluista sekä joulun aikaan sopivia klassisia säveliä kuten Franz Schubertin Ave Maria.

Löytty ja Varoset ovat yhdistäneet gospelmusiikin ja akustisen konserttimusiikin. Kolmikon yhteistyö alkoi kolmisen vuotta sitten. He ovat soittaneet yhdessä lukuisia konsertteja ja tehneet viime vuonna levyn Yhteistä tietä, jonka Herättäjäyhdistys julkaisi. Kuusjoella kuultava Enkelparven tie -konsertti on Löytyn ja Varosten kolmas yhteisprojekti.

Jaakko Löytty ja Selloduo Varonen Kuusjoen kirkossa lauantaina 21.12. kello 18. Ohjelma 10 euroa.