Kortittomia huumekuskeja Salossa

0

Salon poliisin haaviin jäi viikonlopun aikana kaksi kortitonta rattijuoppoa.

Poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton Salossa Somerontiellä lauantaina noin kello 23.30 aikaan. Kuljettaja puhalsi poliisin alkometriin nolla-lukeman, mutta huumepikatesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille.

Kuljettajalla ei ollut myöskään voimassa olevaa ajo-oikeutta. Paikkakuntalaista noin 40-vuotiasta naista epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikoksesta.

Toinen rattijuoppo löytyi Salon keskustasta, jonne poliisi oli saanut hätäkeskukselta tehtävän. Tehtävä epäilyttävästä ajoneuvosta tuli sunnuntaina noin kello 11.15. Poliisipartio löysi auton Perniöntieltä, josta se kääntyi Mustamäenkadulle nähdessään poliisiauton.

Poliisi kääntyi auton perään ja sai pysäytettyä sen Mustamäenkadulle. Auton kuljettajaksi osoittautui poliisille entuudestaan tuttu paikkakuntalainen 21-vuotias mies.

Miehellä ei ole voimassa olevaa ajo-oikeutta ja huumepikatesti näytti positiivista tulosta amfetamiinille. Miehen hallusta löytyi huumausaineita. Hänet otettiin kiinni ja toimitettiin Salon poliisiasemalle.

Miestä epäillään rattijuopumuksesta, kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta sekä huumausainerikoksesta.