Perussuomalaiset valmiina esittämään välikysymyksen Haaviston toiminnasta, jos hän jatkaa ulkoministerinä

1

Perussuomalaiset sanoo, että puolueella on valmius jättää välikysymys ulkoministeri Pekka Haaviston (vihr.) toiminnasta, jos Haavisto jatkaa ulkoministerinä tulevassa hallituksessa. Perussuomalaiset päätti asiasta eduskuntaryhmän kokouksessa.
Perussuomalaisten puheenjohtajan Jussi Halla-ahon mukaan puolueelle on edelleen epäselvää, onko Haavisto valehdellut Syyrian al-Holin leirin suomalaisten evakuointia koskevassa asiassa tai onko Haavisto syyllistynyt virkamiehen painostamiseen.
Kokoomuksen eduskuntaryhmä kertoi keskiviikkona jättävänsä kirjallisen kysymyksen ulkoministeri Haaviston toiminnasta.

STT

Martti

Upeaa! Haavisto selittelijöiden maisterina, ylioppilaspohjalta, laulaa kaikki suohon.