Salo haastattelee seitsemän hallintojohtajaksi hakenutta

0

Seitsemän Salon hallintojohtajaksi hakenutta henkilöä kutsutaan haastateltavaksi. Valintaa valmisteleva työryhmä päätti asiasta torstaina käytyään hakemukset läpi. Haastattelut pidetään 16. joulukuuta.

Haastatteluun kutsutaan hallintotieteen maisteri, yhteysjohtaja Hanna-Maria Grandell, oikeustieteen kandidaatti, henkilöstöpäällikkö Merja Hokkanen, oikeistieteiden maisteri, kaupunginhallituksen puheenjohtaja Lauri Kattelus, oikeustieteiden maisteri, kaupunginlakimies Mikko Kuosmanen, hallintotieteiden maisteri, hallintojohtaja Matti Latva-Pirilä, oikeustieteen maisteri, neuvotteleva virkamies Laura Niinimaa ja valtiotieteiden maisteri, hallintojohtaja Anu Rautiainen.

Jatkoon päässeiden hakijoiden soveltuvuustestit järjestetään tammikuun alussa. Tavoitteena on, että kaupunginhallitus päättää uudesta hallintojohtajasta 20. tammikuuta.