Video tiedotustilaisuudesta: Katso, mitä työryhmä esittää Salon koulu- ja päiväkotiverkolle

2
Kaupunginjohtaja Lauri Inna (vas.), apulaiskaupunginjohtaja Jari Niemelä, työryhmän puheenjohtaja Annika Viitanen ja lasten ja nuorten palveluiden johtaja Pia Setälä esittelivät joulukuussa konsultin ja työryhmän esityksiä Salon kouluista ja päiväkodeista.

Salon kaupungin oppimisympäristöselvityksen toinen vaihe on valmistunut ja työryhmä luovutti selvityksen kaupunginhallitukselle 9.12. Tiedotustilaisuus selvityksen sisällöstä alkoi tänään kello 15:30. SSS näytti mediatilaisuuden suorana lähetyksenä. Voit nyt katsoa tilaisuuden videotallenteena.

 

Lue lakkautusaikeista tarkemmin täältä.

SALOSSA on käyty jo vuosikausia painia koulutilanteen kanssa. Nyt valmistunut selvitys kattaa koulut, päiväkodit ja nuorisotilat.

Selvitysten taustalla on uusi opetussuunnitelma ja ennuste laskevista oppilasmääristä.

YLEISÖLLE avoin tiedotustilaisuus aiheesta järjestetään heti tiistaina Salon lukion auditoriossa kello 18. SSS striimaa myös tämän tilaisuuden.

 

2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Hölmöläiset
3 vuotta sitten

Aika nopeasti mentiin se kalvo, missä näkyi kuljetuskustannusten nousu. Onko nyt ihan tarkkaan laksettu, kun kumminkin paljon lapsia joille koulumatka pitenee 5-10 km tai enemmän?

Keijo K.
3 vuotta sitten
Reply to  Hölmöläiset

Nämä visionäärit eivät pidä siitä, että kyseenalaistetaan asioita. Paljon noissa raporteissa viljellään sanaa jos ja vedotaan tilastoihin, jopa tuleviinkin tilastoihin. Tilaston määritehän on valhe, emävalhe, tilasto.