Humalainen salolaismies heitti kiven Alkoon

1

Salolaismies riehui perjantaina Salon Alkossa useaan kertaan. Puolenpäivän jälkeen henkilökunta oli kieltäytynyt myymästä alkoholijuomia mieshenkilölle tämän päihtymyksen vuoksi. Henkilökunta oli lopulta joutunut poistamaan miehen liikkeestä.

Mies ei poliisin mukaan kuitenkaan ollut tyytynyt ratkaisuun, vaan oli jonkin ajan kuluttua palannut Alkoon. Hän oli tehostanut henkilökunnalle esittämäänsä palveluvaatimusta uhkailemalla yhtä myyjistä. Kun mies jatkoi häiriköintiään, henkilökunta kutsui vartijan poistamaan miehen liikkeestä.

Mies oli kuitenkin vielä kertaalleen päättänyt palata Alkoon. Tällä kertaa hän oli varustautunut kivellä, jonka hän heitti liikkeen sisäänkäynniltä kassatiskin mainospleksiin. Sen jälkeen mies oli poistunut kaupasta nopeasti.

Vartija oli lähtenyt seuraamaan miestä parkkipaikalle, jossa mies oli noussut henkilöautoon ja kääntänyt auton kohti vartijaa. Vartijan perääntyessä mies oli lähtenyt ajamaan kohti Salon keskustaa.

Kyseistä miestä ei heti tapahtuman jälkeen tavoitettu, mutta hänen henkilöllisyytensä on tiedossa.

1
Jätä kommentti

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Kaupunkilainen

Näin kävi myös lähikaupassa. Myyjä ei myynyt päihtyneelle miehelle olutta, tämä mies ei riehunut, mutta lähti myös omalla autolla kaupan pihasta.

Salossa on liikenteessä paljon päihtyneitä kuskeja, aivan liikaa.