Huumeita alusvaatteissa ja kortiton kuski samassa autossa

0

Pakettiauton kuljettaja salolainen mies jäi kiinni kortitta ajosta Halikossa tiistaina iltapäivällä. Samalla hänen hallustaan löytyi pieni määrä kannabiksen kukintoa ja mukana olleelta salolaisnaiselta löytyi huumeita alusvaatteista.

Poliisi pysäytti tarkastusta varten pakettiauton Puistokujalla. Autossa oli kolme henkilöä, jotka kaikki olivat poliisille entuudestaan tuttuja henkilöitä. Poliisi suoritti jokaiselle autossa olijalle henkilötarkastuksen, koska epäili heillä olevan mahdollisesti hallussaan huumausaineita.

Naisen hallusta löytyi useassa eri myyntipaketissa amfetamiinia. Löydösten perusteella naisen asuntoon suoritettiin kotietsintä. Kotietsinnässä naisen asunnosta löytyi lisää amfetamiinia, kannabista ja huumausaineiden käyttövälineitä. Yhteensä amfetamiinia naisen hallusta löytyi noin 50 grammaa.

Poliisi epäilee pakettiauton kuljettajan syyllistyneen kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta sekä huumausaineen käyttörikokseen sekä naisen syyllistyneen huumausainerikokseen ja huumausaineen käyttörikokseen.