Kovia ylinopeuksia moottoritiellä Paimiossa

1

Moottoritiellä Paimiossa mitattiin maanantai-iltana huomattavia ylinopeuksia.

Ensimmäinen kaahari jäi kiinni, kun poliisipartio oli suorittamassa liikenteenvalvontaa VT1:llä Paimiossa maanantaina kello 19.05 aikaan. Poliisipartion ohitti kovalla nopeudella henkilöauto. Partio lähti seuraamaan autoa ja mittasi sille keskituntinopeudeksi 153 km/h alueella, jossa oli 100 km/h nopeusrajoitus.

Ajoneuvon pysäyttämisen jälkeen kuljettajana toiminut vuonna 1997 syntynyt nainen määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta.

Hieman myöhemmin poliisin haaviin jäi seuraava kaahaaja. Kello 19.45 aikaan poliisipartiota vastaan ajoi Paimiossa 100 km/h alueella henkilöauto selvää ylinopeutta. Poliisipartio kääntyi seuraamaan autoa ja mittasi sille keskituntinopeudeksi 158 km/h.

Ajoneuvon pysäyttämisen jälkeen kuljettajana toiminut 1985 syntynyt mies määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon epäiltynä törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta. (SSS)

Valvontaa tarvitaan

Erittäin hyvä, että moottoritiellä mitataan ajonopeuksia. Joka päivä kaahaa ohi liikennesäännöistä piittaamattomia kuskeja, jotka ajavat pelkästään vasenta kaistaa, eivätkä pidä ajovaloja päällä edes pimeässä.

Muiden tienkäyttäjien huomiointi pitäisi olla tänä päivänä itsestäänselvyys. Poliisille iso kiitos tuottavasta työstä yhteisten sääntöjen noudattamiseksi.