Mennyttä etsimässä: Teatterilaisia Salon Näyttämöltä

0
Kuvassa lienee Salon Näyttämön väkeä 1930-luvulla. Kuva: Salo-Uskelan Seuran arkisto.

Kuvassa lienee Salon Näyttämön teatterilaisia 1930-luvulta. Etualan poika on Salossa tunnettu vaatekauppias Klaus Norva. Takarivissä vasemmalla hattu päässä on hänen isänsä kanttori Eino Norva vieressään Klaus Norvan äiti ja Eino Norvan puoliso Sylva Norva, joka perusti Norvan Pukimon 1920-luvulla. Takana vasemmalla Arvo Lehti ja oikealla hattupäisen Norvan jälkeen Into Virman sekä tunnistamaton. Keskellä kuvaa seisovat Sisko ja Voitto Hertto. Alarivissä vasemmalla Veikko Lyhde, Saimi Linturi (sylissä istuva), mahdollisesti Voitto Himberg ja Reino Vienonen, Olga Österman, Selma Uusioksa (tai Uus-Luoto) ja mahdollisesti henkilö nimeltä Louhosto.

Tämän kuvan henkilöistä osa on tunnistettu, mutta tiedoissa on myös puutteita ja epäselvyyksiä. Tiedätkö tarkemmin? Oat yhteyttä Salo-Uskelan Seuraan tai kommentoi tätä juttua.