Mönkijän kuljettaja loukkaantui Salossa

0
Onnettomuuspaikalla oli useita ambulansseja ja lääkärihelikopteri. Kuva: Roosa Keski-Vähälä.
Onnettomuuspaikalla oli useita ambulansseja ja lääkärihelikopteri. Kuva: Roosa Keski-Vähälä.

Mönkijän kuljettaja loukkaantui vakavasti nokkakolarissa Salon Mahtinaisentiellä perjantaina iltapäivällä. Vuonna 2003 syntynyt nuori mies kuljetettiin onnettomuuspaikalta tajuttomana sairaalaan Turkuun.

Poliisi sai hälytyksen onnettomuudesta kello 14.30. Onnettomuudessa mönkijä törmäsi toistaiseksi tuntemattomasta syystä sitä vastaan tulleen henkilöauton keulaan. Henkilöauto oli tulossa Mahtinaisentietä 110-tien suunnasta. Onnettomuus tapahtui Kiskontien ja Mahtinaisentien risteyksestä hieman 110-tien suuntaan.

Henkilöautossa olleet kuljettaja ja matkustaja eivät saaneet fyysisiä vammoja.

Mahtinaisentie oli suljettu onnettomuuden takia.