Mönkijäonnettomuudesta kaivataan havaintoja

1

Poliisi kaipaa havaintoja Salossa perjantaina sattuneesta mönkijäonnettomuudesta.

Perjantaina iltapäivällä sattui Mahtinaisentiellä traktorimonkijän ja henkilöauton välinen liikenneonettomuus, jossa mönkijää kuljettanut salolainen nuorukainen loukkaantui vakavasti (SSS 25.1.). Nuorukaisen tila on edelleen kriittinen.

Lounais-Suomen poliisi toivoo yhteydenottoa henkilöiltä, jotka näkivät onnettomuuden. Erityisesti poliisi toivoo tapahtumapaikalle ensimmäisten joukossa ehtineen, punaiseen takkiin pukeutuneen naishenkilön ottavan yhteyttä. Hän oli auttanut henkilöautossa olleita henkilöitä.

Yhteyttä voi ottaa puhelimitse Lounais-Suomen poliisilaitokselle puhelinnumeroon 0295 417 259, tai henkilökohtaisesti virka-aikana suoraan Salon poliisiasemalle.

1
Jätä kommentti

1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Muurlalainen

Ainakin Muurlassa juuri tuon onnettomuuden aikoihin oli lämpötiloissa laskua nollan alapuolelle ja Muurlantie oli liukas. Liukkauden huomasi, kun lievä jarrutus ei auttanut käännyttäessä, meinasi mennä pitkäksi.