Rekka ajoi työkoneen perään Marttilassa – traktorin kuljettaja kuoli

0
Ajoneuvoyhdistelmä suistui ojaan törmäyksen jälkeen. Kuva: Simo Päivärinta

Traktorin kuljettaja menehtyi Marttilassa Vt10:llä maanantai-iltana sattuneessa kolarissa. Onnettomuus tapahtui Hämeentien ja Leppämäentien risteyksen kohdalla kello 20.43, kun raskas ajoneuvoyhdistelmä törmäsi edellä ajaneeseen traktoriin. Yhdistelmän lastina oli peltiä rullina.

Törmäyksen jälkeen molemmat ajoneuvot suistuivat ojaan. Onnettomuus tapahtui Turkuun päin menevällä kaistalla.

Ajoneuvoyhdistelmän kuljettaja oli ehtinyt tehdä pienen väistöliikkeen, mutta ei ollut pystynyt estämään törmäystä. Traktorin kuljettaja oli törmäyksen voimasta lentänyt traktorista ulos ja menehtyi tapahtumapaikalle.

Yhdistelmän kuljettaja ei jostain syystä ollut havainnut ajoissa edellä ajavaa traktoria. Kuljettajaa ei vielä ole päästy kuulustelemaan tarkemmin. Alkoholilla ei tämän hetkisen tiedon mukaan epäillä olevan osuutta asiaan.

Onnettomuudessa menehtyi vuonna 1972 syntynyt Loimaan seutukuntalainen mies. Yhdistelmän kuljettaja loukkaantui ja on sairaalassa hoidettavana.

Tie oli suljettuna liikenteeltä pelastus- ja raivaustöiden takia. Iltakymmenen aikoihin käyttöön otettiin kiertotie Härkätien kautta.

Sähkettä päivitetty tiistaina kello 11.15.