Somerolla ajettiin huumeissa ja kännissä

0
Arkistokuva. Kuvaaja: Riitta Salmi.

Somerolla jäi kiinni kaksi päihtyneenä ajanutta sunnuntaina kello 16 aikoihin.

36-vuotias somerolaismies ajoi poliisin ratsiaan Helsingintiellä Someron keskustassa. Mies puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,3 promillen lukeman. Hänellä ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta ja huumepikatesti näytti positiivista kannabikselle. Miestä epäillään törkeästä rattijuopumuksesta, huumausaineen käyttörikoksesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta.

Autossa matkustajana oli ajoneuvon omistaja 32-vuotias somerolaismies. Miehen hallusta löytyi vähäinen määrä kannabista. Auton omistajaa epäillään kulkuneuvon luovuttamisesta juopuneelle, huumausaineen käyttörikoksesta sekä liikennerikkomuksesta, koska hän oli luovuttanut ajoneuvonsa henkilölle, jolla ei ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Somerolla kantatie 52:lla poliisipartio pysäytti tarkastusta varten henkilöauton hieman ennen kello 16:tta. Henkilöauton kuljettaja oli vajaa 70-vuotias somerolaisnainen, joka puhalsi poliisin seulonta-alkometriin 1,5 promillen lukeman. Naista epäillään törkeästä rattijuopumuksesta ja hänet määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.