Varsinais-Suomen logistiikka-ala palkitsi Valmet Automotiven

0
Valmet Automotive Oy:llä on suuri merkitys Varsinais-Suomen logistiikka-alan alihankintaverkostoon. Kuva: Valmet Automotive Oy

Valmet Automotive Oy on valittu Varsinais-Suomen vuoden 2019 logistiikkayritykseksi. Palkinnon ovat myöntäneet Turun kauppakamari ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry. Palkinto annettiin kauppakamarin Logistiikkaseminaarissa torstaina.

Palkinnon perusteena on muun muassa yrityksen merkittävä positiivinen vaikutus Varsinais-Suomen logistiikka-alan alihankintaverkostoon. Valmet Automotiven alueellista painoarvoa kuljetusalalla tulee jatkossa lisäämään Uudenkaupungin autotehtaan ohella Salon uusi akkutehdas.

– Päätös palkinnonsaajasta oli tänä vuonna hyvin yksimielinen. Valmet Automotiven toimipisteiden välisellä logistiikalla on positiivinen vaikutus alueen kuljetusyrityksiin. Akkutehdas myös vahvistaa koko Varsinais-Suomen roolia automotive-teollisuushaaran keskittymänä ja luo vetovoimaa koko alueelle, sanoo kuljetusvaliokunnan sihteeri, Turun kauppakamarin edunvalvontapäällikkö Pauliina Forsman tiedotteessa.

Turun kauppakamari ja Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Varsinais-Suomen alue myöntävät vuosittain kunniapalkinnon vuoden logistiikkayritykselle ja -toimijalle. Palkinnot myönnetään valtakunnallisesti merkittävästä Varsinais-Suomen alueella toteutetusta työstä Suomen logistiikkatoimialan ja logististen palveluiden kehittämiseksi.

Vuoden logistiikkatoimija -palkinto myönnettiin tänä vuonna LogiSystems Oy:n toimitusjohtaja Juha-Pekka Wahlströmille logistiikka-alan digitalisoitumisen edistämisestä.