Vilppaan kapteenin Teemu Rannikon korisliigakausi päättyi

0
Teemu Rannikko loukkaantui 5. tammikuuta pelatussa Kouvot-ottelussa.

Salon Vilppaan miesten korisliigajoukkueen kapteenin Teemu Rannikon kausi päättyi osapuilleen runkosarjan puolivälissä. Takamies loukkaantui sunnuntain kotiottelussa Kouvolan Kouvoja vastaan, ja vamman seuraukset osoittautuivat pelätyn vakaviksi.

39-vuotiaan Rannikon vasen jalka murtui, ja jalka leikattiin maanantaina Turussa. Vilpas tiedotti tiistaina, että kapteenin kausi on ohi.

Rannikon sopimus Vilppaan kanssa kattaa vielä kuluvan kauden, jonka lopulla hän on mukana valmennustiimissä.

Vilppaan kausi jatkuu huomenna keskiviikkona vierasottelussa Joensuussa. Sinne joukkue lähtee kahdeksan pelaajan voimin. Kapteenin tehtävät ottaa hoitaakseen Mikko Koivisto. Varakapteeni Juho Nenonen kävi leikkauspöydällä viime viikolla, ja hänen toivotaan palaavan pelikentille vielä kauden aikana.

Korisliigan runkosarja päättyy tasan kolmen kuukauden kuluttua. Vilpas on runkosarjassa toisena.