Huumekuski törmäili Salossa

0

Poliisi sai keskiviikkona hieman ennen puolta yötä ilmoituksen, jonka mukaan henkilöauto oli törmännyt Halikon keskustassa liikenteenjakajaan ja jatkanut sen jälkeen matkaansa Salon keskustaan päin.

Kun poliisipartio oli matkalla tapahtumapaikalle, samaisesta autosta tuli uusi ilmoitus: auto oli törmännyt puuhun Salossa Meriniitynkadulla. Jäljistä päätellen auto oli ajautunut vastaantulevan liikenteen kaistan yli, törmännyt sähkötolppaan ja kaatanut sen, ja törmännyt lopulta keula edellä puuhun.

Autoa kuljettaneelle kiskolaisnaiselle tehty puhalluskoe antoi tulokseksi nolla promillea. Sen sijaan huumepikatesti antoi positiivisen tuloksen amfetamiinille. Ilmeni myös, ettei naisella ollut voimassa olevaa ajo-oikeutta.

Nainen oli törmäyksessä saanut sen verran vammoja, että hänet kuljetettiin Turun yliopistolliseen keskussairaalaan saamaan hoitoa. Hänen käyttämänsä auto vaurioitui törmäilyissä pahoin.