Naisex-messuilla jaetaan energiaa arkeen

0
Hyvinvointivalmentaja Piia Koriseva on yksi messujen luennoitsijoista. Kuva: SSS-arkisto/Minna Määttänen

Energiaa arkeen on teemana tämän vuoden Naisex-messuilla Salossa. Siitä luennoivat parisuhdeterapeutti Elina Tanskanen , hyvinvointivalmentaja Piia Koriseva ja fytonomi Altti Parviaine n. Aiheeseen pureudutaan monipuolisesti ihmissuhteiden, parisuhteen, henkisen ja fyysisen jaksamisen sekä ravinnon kannalta.

LC Salo Birgitat järjestää messut Salon seudun ammattiopistolla 7. maaliskuuta.

Näytteilleasettajia eri puolelta Suomea on ennätysmäärä, yhteensä yli 70. Mukana on muun muassa kosmetiikan, pukeutumisen, ravinnon, hyvinvoinnin, käsityötaidon, majoituspalveluiden, kirjallisuuden, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin, korujen, pankkipalveluiden ja kiinteistövälityksen edustajia.

Muotinäytöksessä nähdään kevään uudet trendit. Esillä on kauppiaita Salosta, Perniöstä ja Turusta.

Jo 18. kerran järjestettävän tapahtuman tuotto menee kokonaisuudessaan hyväntekeväisyyteen. Viime vuoden messujen tuotosta LC Salo Birgitat on lahjoittanut varoja muun muassa seurakunnalle jaettavaksi jouluruokalahjakortteina ja kaupungille jaettavaksi lasten ja nuorten liikunta- ja urheiluharrastuksiin. Tukea on saanut myös Marttojen arkiapu-hanke.

Lisäksi yhdistys avustaa säännöllisesti kahta kummilasta ulkomailla ja tänä vuonna on aloitettu yhteistyö maahanmuuttajaperheiden kotiuttamisessa.

Naisex-messut Salon seudun ammattiopistolla 7.3. klo 10–16.