Salolaismies kuoli törmätessään kallioleikkaukseen Lohjalla

0

Mustiontiellä Lohjalla aamulla tapahtunut ulosajo vaati kuolonuhrin. Uhri on salolaismies.

Poliisin mukaan Karjalohjalla Mustiontiellä kello 5.35 salolainen mies ajoi pakettiautoa Mustiota kohti. Alamäessä tien kaartuessa vasempaan hän oli ajautunut ensin vastaan tulevan liikenteen kaistalle, josta edelleen vasemmalle pientareelle ja siitä ulos törmäten kallioleikkaukseen. Pakettiauton kuljettaja oli lentänyt autosta ulos törmäyksen sattuessa. Ensihoidon ammattilaiset totesivat hänet menehtyneeksi.

Kuljettaja oli vähän aiemmin ohittanut toisen auton ja tämän auton kuljettaja saapui ensimmäisenä onnettomuuspaikalle. Hän kertoi, että hänellä ei ollut enää näköyhteyttä ohittaneeseen autoon ulosajon sattuessa.

Poliisi tutkii onnettomuuden syytä. Tutkintaan osallistuu myös liikennevahinkojen tutkijalautakunta.