SSO:n maatalouskauppa muuttaa uusiin tiloihin

0
SSO Rauta-Maatalous Oy:n toimitusjohtaja Vesa Tyykilän mukaan maatalouskauppa muuttaa Örninkadulta uusiin tiloihin syksyn aikana.

SSO:n maatalouskauppa muuttaa Salon Örninkadulta uusiin tiloihin syksyllä. SSO Rauta-Maatalous Oy käy tiloista parhaillaan neuvotteluja.

– Nykyiset toimitilat eivät enää tiloiltaan vastaa yrityksen toiminnan tarpeita. Neuvottelut uusista toimitiloista ovat vielä kesken, ja asiasta kerrotaan heti, kun uusi sopimus on tehty. Tavoitteena on kuitenkin, että tilat saadaan käyttöön syksyn aikana, kertoo SSO Rauta-Maatalous Oy:n toimitusjohtaja Vesa Tyykilä tiedotteessa.

Liike on toiminut Örninkadulla kymmenen vuotta. Yhtiön toimintaa on viime vuosina tehostettu ja uudistettu. Tyykilän mukaan toiminnan painopiste on siirtymässä varastoinnista enemmän tehokkaaseen toimitusketjuun. Digitaaliset kauppatavat lisääntyvät myös maatalousalalla.

– Myös maatalouskaupan palveluiden pitää olla digitaalisesti saatavilla kaikkina viikonpäivinä ja ympäri vuorokauden. Salon toimipaikassa on jo nyt alueen laajin maatiloille suunnattu tarvikevalikoima, on se silti tarjolla olevasta valikoimasta vain jäävuoren huippu, sanoo Tyykilä.

SSO Maataloudella on Salossa ollut käytössä kaksi viljan vastaanottopistettä: Mariankadulla ja Örninkadulla. Jo useamman vuoden ajan varastot ovat olleet vajaakäytössä, yhtiö kertoo. Muuton jälkeen käyttöön jää Mariankadun siilo. (SSS)