Perniöntietä ajanut lohjalaismies joutui toisen autoilijan ahdistelemaksi perjantai-iltapäivällä Salossa. Puoli kuuden aikaan Salon keskustan suuntaan ajanut lohjalainen havaitsi henkilöautonsa takana olleen mieskuljettajan pyrkivän ohittamaan. Ohitus onnistui vasta Horninkadun risteyksen jälkeen, jonka jälkeen ohittelija oli tehnyt lohjalaismiehelle kiusaa muun muassa kiilaamalla tämän auton eteen.

Lohjalaisen käännyttyä Vilhonkadulle ahdistelija oli jatkanut Halikon suuntaan, mutta ilmestynyt yllättäen lohjalaisen rinnalle tämän pysäköidessä autoaan ja huudellut tälle solvauksia. Häirikkö oli ajanut pois, kun lohjalainen oli noussut autosta, mutta palannut takaisin, kun mies oli mennyt asioimaan läheiseen liikkeeseen. Lounais-Suomen poliisin mukaan silminnäkijä todisti häirikön peruuttaneen kovaa vauhtia päin pysäköidyn auton keulaa. Hän ajoi pois paikalta ennen kuin lohjalaismies ehti palata autolleen. (SSS)